Alger mellem fliserne

Fliserens kalder man det vist, hvis man skal have fjernet sine alger mellem og på sine flise arealer. Der er mange der anvender forskellige gifte for at få bugt med disse alger, og andre anvender en ukrudtsbrænder. For mig ville det nemmeste være at få en professionel til at hjælpe mig med denne del – for hvor har jeg dog mange gange mistet huden på mine fingre, for at få det op der gror mellem fliserne. Forestil jer, at jeres terrasse er belagt med små mursten, og der er alger på både stenene og mellem dem. Jeg valgte at tage dem alle op, og lægge noget sort plastik dug under, inden jeg lagde dem igen. Jeg sparede en masse penge, men det tog lang tid og jeg havde ondt i ryg, knæ og fingre lang tid bagefter.

Gå på nettet, og søg efter en der kan udføre fliserens professionelt og med en god kvalitet, det vil spare dig for mange timers havearbejde, som i jo nok kan læse af ovenstående. Der findes mange slags fliserens, og hvilken slags der lige anvendes af de professionelle ved jeg ikke, men jeg er sikker på at de kan hjælpe, så man ikke skal i gang igen alt for hurtigt efter. Alge-fri bliver vores haver nok aldrig, men hvis man kan begrænse det ved at anvende de rigtige mennesker og produkter, så er vi nok kommet langt. En terrasse kan blive som ny, hvis man anvender en professionel til at rense sine fliser.

indlæg du måske vil kunne lide