At vælge autoværksted er en tillidssag

En tillidssag

At vælge autoværksted er en tillidssag. Oftest er en bilejers relation til hans bilværksted af langvarig karakter.
Du ønsker ikke at skifte autoværksted i tide og utide.
Derfor skal dit valg være baseret på tillid og viden om dit værksteds ekspertise og effektivitet. Søger du autoværksted i Ballerup, finder du K2 Biler. Ved at vælge K2 Biler, som dit faste autoværksted og din faste Autopartner, får du opfyldt begge betingelser. Dem kan du stole på, og du kan stole på deres faglige styrke.
K2 Biler har erfaring med reparation af alle gængse bilmærker på det danske marked, og du kan trygt komme med din kære bil ? uanset oprindelse og årgang.

Professionel autoværksted i Ballerup

Lang erfaring og gode kunderelationer

K2 Biler kender til de forskellige bilproducenters egenart, og har adgang til de billigste reservedele til alle bilmærker. Det dygtige team af automekanikere har årelang erfaring med alle former for autoreparation og autoservice, og alle medarbejdere er så at sige ?biltossede? ? de arbejder alle med stor lidenskab for autoreparationsfaget, og ønsker at du hurtigst muligt kommer på hjul igen, til den lavest mulige pris. Ønsket at fastholde dig som loyal kunde, og deres store erfaring gør, at du altid kan være sikker på, at alle reparationer og al service udføres på den hurtigst mulige tid ? selvfølgelig uden at give køb på sikkerheden, som sættes meget højt hos dit autoværksted Ballerup.

Lånebil

Hos K2 biler stiller de gerne en lånebil til rådighed.De henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, din mekaniker Ballerup er meget fleksible, og de servicerer og reparerer alle bilmærker, og bruger kun O.E godkendte reservedele. Værkstedet er up-to-date med det nyeste udstyr, så de kan hjælpe kunden sikkert videre.

indlæg du måske vil kunne lide