Cookies i London

Jeg elsker de engelske Cookies, de har en helt speciel og anderledes smag end dem vi kender fra Danmark. Man skal selvfølgelig lige kende dem, før man kan udtale sig. Jeg havde nok heller ikke stiftet bekendtskab med dem, hvis det ikke var fordi at jeg lige har været en tur i England.

De er små og runde, der er en lidt syrlig smag i den creme der er imellem de to småkage skiver, og så er der forskellig marmelade eller noget i den stil der er i ovenpå i midten. Lækkert.

Nu er London jo en besøgsværdig by, og det var da også kun fordi at mit barnebarn havde fået turen til London i konfirmationsgave, og at han skulle med mig derover. Vi havde den mest fantastiske tur derover, og vi fik set Big Ben og Bridge Tower – og så en masse spændende butikker, hvor man kunne bruge sine penge. Det var da også i den gade vi fik en kop kaffe og kakao med de lækre småkager til, som vi absolut skulle have med hjem.

indlæg du måske vil kunne lide