Få mere ud af Navision

Er man en lille eller mellemstor virksomhed, der søger et stabilt, anerkendt og ikke mindst professionelt økonomisystem, så er Microsoft Dynamics Nav eller Microsoft Navision, som det også kaldes, den helt rette løsning. Programmet henvender sig især til virksomheder, som beskæftiger sig med handel, produktion og service, men kan sagtens benyttes af andre brancher. Microsoft Dynamics Nav eller Navision supporterer økonomiparametre som logistik, lager, bogføring, medarbejdere og kunder samt meget mere. Det er ligesåvel et CRM-program, som det er et økonomistyringsprogram. Fordelen er, at alle forretningsgange og processer kan centraliseres og styres i ét samlet program. Da ikke to virksomheder er ens, er det vigtigt, at man har mulighed for at tilpasse sine programmer efter de behov, man som virksomhed har.

Er man i tvivl om, hvilken udgave af Navision, der vil passe bedst til ens virksomhed, eller har man brug for support, sparring og/eller undervisning, så kan man med rette henvende sig hos ERP Gruppen. ERP Gruppen er en IT-virksomhed, der har specialiseret sig i at yde support og sparring inden for blandt andet Navision, men også Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV, Stackss og Dynamics 365. Hos ERP Gruppen får man al den hjælp og rådgivning, man har brug for, når det kommer til de nævnte IT-programmer, og der tages altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov. Derudover kan ERP Gruppen også være behjælpelig med løbende uddannelse til medarbejdere, som sidder med programmerne i det daglige, således de altid er opdaterede og på den måde kan få mest muligt ud af dem. Det giver værdi for penge og frigiver plads i hverdagen.

ERP Gruppen holder til i Århus, Horsens, Kolding og Slagelse. Der er således rig mulighed for at finde en kontor i overkommelig afstand, uanset om man har virksomhed i Jylland på Fyn eller på Sjælland.

indlæg du måske vil kunne lide