Flytning af kontorer af de store og de små

Sådan nogle kontorer er meget forskellige, og det ved man godt, hvis man har været ansat forskellige steder fra de helt små intime steder til de store konglomerater, hvor man bare er et tandhjul i foretagende og aldrig møder den øverste chef.
Dette er med til at gøre kontorlivet spændende, hvis man er den, som der kan lide at være mange steder, og der er nok nogle, der foretrækker det ene miljø fremfor det andet, hvor man sikke drager stillingen og de andre fordele og ulemper med ind i ligningen.
Måske har man endda været med til sådan en kontorflytning, hvor man havde sit eget lille kontor og drev et enmandsfirma, hvor man havde brug for at komme lidt væk til nogle andre rammer, og der var ikke andre til at hjælpe en med at flytte, end at man gjorde det selv – men det var også helt fint, for der var ikke flere ting, end at man kunne bære dem selv.

Der er så radikal forskel på kontorflytninger

Men det er jo straks noget andet, når man er oppe i den liga, hvor man har at gøre med kontorer, som der netop er på flere etager, og man skal have et ark med notater over, hvad man skal flytte, så man har styr på inventaret, så der ikke er noget, der forsvinder undervejs i flytningen.
Der skal måske købes nogle nye ting ind til det nye kontor, og der er andre ting, som der skal smides ud, så det er noget af det større arbejde, som der kan ende med at tage flere dage at gennemføre.
Men det skal gøres, og det skal gøres ordentligt, hvorfor man bør få professionelle folk til at gøre det for en.
Så er man i sikre hænder, og man ved, at arbejdet bliver gennemført til fulde, hvor man dog lige bør være med på sidelinjen undervejs, så man ved, at man ikke går forbi hinanden, for der er måske kun lige den her weekend til at ordne det i, og så skal det hele fungere på mandag igen.

indlæg du måske vil kunne lide