Gå på jagt hos Happy Hunting

Står man og skal købe en lækker julegave til en man holder af eller måske til sig selv, ja så er det bestemt et besøg værd at klikke sig ind på webshoppen https://www.happyhunting.dk/. Happy Hunting er en webshop, som forhandler tøj, sko, acessories som tasker, bælter og smykker samt parfume til kvinder. Af brands finder man blandt andet Minus, Sisters Point, Neo Noir, Moss Copenhagen og mange mange flere. Der er altså masser af lækre mærker at vælge imellem. Ved man ikke helt, hvad man specifikt vil købe, såfremt det man er på udkig efter er til gave, kan man også købe et gavekort. Skulle det ske, at det man har købt ikke passer i størrelsen, eller måske ikke lige falder i god smag alligevel, så er der 14 dages returret, fra varen er modtaget. Her er det et krav, at varen skal være i ubrugt stand og derudover skal mærket også stadig være på.

Vil man gerne opleve varene i fysisk forstand, inden man køber dem, ja så kan man med rette besøge en af Happy Huntings fysiske butikker i Haderslev og Aabenraa. Den første Happy Hunting butik åbnede tilbage i 2013, hvor den havde til huse på Torvet i Haderslev. 4 år efter åbnedes endnu en butik, denne gang på Storetorv 2a i Aabenraa, og i foråret 2018 flyttede butikken i Haderslev til ny adresse; dog stadig i Haderslev, nemlig Gravene 22c, som ligger centralt placeret i byen.

Udvalget af tøj, sko og accesories er stort, og hos Happy Hunting er missionen, at man skal blive inspireret, når man træder ind i butikkerne. Derfor er der kræset for detaljen, ligesom indretningen ikke er nogen tilfældighed. Happy Hunting vil være en unik butik, hvor man som kunde har lyst til at komme igen og igen og blive klædt lækkert på.

Happy Hunting byder alle kunder velkommen i butikkerne i Aabenraa, Haderslev samt på deres hjemmeside https://www.happyhunting.dk/
hvor man finder en masse skønne varer.

indlæg du måske vil kunne lide