Hobbyskrivning eller erhverv

For nogle kan det være meget afslappende at sætte sig ned, forestille sig at man er et helt andet sted og skrive en kort eller længere tekst. Det kan være at man har et stressende arbejde, hvor man arbejder rigtig mange timer om ugen, eller bare fordi man er træt af hvor meget ens nabo larmer. Hvis dette, eller noget lignende, er tilfældet, så kunne det være at et arbejde som blogger er noget for dig.

Arbejd hjemmefra eller hvor som helst

Hvis man er optaget i dagtimerne med arbejde, men stadigvæk har lyst til at være sprogligt kreativ, er det oplagt at starte som blogger. Hvis man har et hyggeligt kontor derhjemme, kan man nemt sidde der og skrive så meget man lyster. Hvis man på den anden hånd godt kan lide at drikke en kop varm te og sidde i sofaen og skrive er det lige så godt som inde på kontoret. Hvis man på den anden hånd ikke har lyst til at sidde derhjemme, kan man snildt tage uden for hjemmets rammer, og skrive et offentligt sted, fx på en café eller for den sags skyld på biblioteket. Der er altså ingen faste rammer om hvor eller hvornår man skal skrive, så man har mildest talt frie hænder, når det kommer til at skrive blog.

Hobby eller erhverv hos Weablog

Nu er det så et spørgsmål om man tænker om blogg skrivning som en hobby eller som et erhverv. Der er rigtig mange der godt kan lide at skrive om ens eget liv, dvs at skrive en eller anden form for dagbog. Andre derimod tænker på blog som et erhverv. Hvis dette er tilfældet er det at weablog.com/da kommer ind i billedet. Her arbejder der utallige danske bloggere og udenlandske og blogger om alle mulige ting. Weablog gør det nemt for deres kunder at købe linkbuilding, og dermed fremme vedkommende virksomhed på internettet ved at forbinde dem med forskellige blogsider. Grib derfor chancen og kig på Weablog for at finde ud af mere.

indlæg du måske vil kunne lide