Indretning af børneværelset 2021

Hvordan indretter man et børneværelse?

Vi har 2 børn på 3 og 8 år og vi står overfor at skulle lave deres værelser helt om. De er vokset ud af det look de har på værelserne i dag. Min søn på 3 skal have et værelse hvor der er plads til vild leg, og en masse legetøj i alverdens størrelser og former. Min datter på 8 vil gerne have et “storpige” værelse hvor der er fokus på hendes hobby som er heste.

I begge tilfælde har vi fundet god inspiration på http://sohu-shop.dk heste plakater hvor der er stort udvalg i højdemålere til alle aldre. Der findes også på deres shop bredt udvalg i heste plakater og meget mere. Så vi kan helt sikkert finde noget der passer ind på begge værelser.

Min søns værelse er det første vi starter med, her skal vi have et dino look. Han elsker dinosaurer og vi skal derfor male væggene i farver der minder om dinoer. Derudover vil vi sætte wallstickers på af forskellige af hans ynglings dinosaurer. Sidst men ikke mindst har vi fundet nogle store dino plakater der skal pryde de andre vægge. Vi har bygget en reol til alle hans legesager, og her kan han stille alle hans figurer af dinoer op, så de pynter flot på hylderne.

På min datters værelse bliver det mere enkelt. Hun elsker som nævnt heste, og vi har derfor fundet nogle smukke plaktater med heste som vi sætter i ramme og hænger på væggene. Det bliver så flot.

indlæg du måske vil kunne lide