Kvalitets køleborde hos Gastroudstyr.

Hos Gastroudstyr finder du køleborde til dit storkøkken uanset størrelseskapacitet og plads i dit køkken.
Det vil sige, at uanset om du er ejer af en større restaurant eller en mindre kaffeshop så kan du nemt finde et kølebord som passer ind til dit køkken!

Køleborde er et væsentligt supplement til dit køkken, og ofte et element som ikke kan undværes – derfor er det også vigtigt at kølebordet er let tilgængeligt både i form af arbejdsbrug og rengøring.
Dette har Gastroudstyr sat fokus på, og de har fundet nogle af de bedste køleborde på markedet til deres webshop.

Kølebordene du finder hos Gastroudstyr forhandles til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og flot design.
Gastrocool er et af mærkerne som du finder kølebordene fra, og Gastrocool er et italiensk mærke som faktisk er kendt for ovenstående – nemlig høj kvalitet og lækkert design.
Desuden forhandler Gastroudstyr også mærket Frenox som er god kvalitet til fornuftige penge, så du kan være med uanset budget!
Dette er selvfølgelig langt fra de eneste mærker som virksomheden forhandler.

Hvem er Gastroudstyr egentlig?
Gastroudstyr er en virksomhed med rødder helt tilbage fra 1972, hvilket også udstråles i deres erfaring.
Hos Gastroudstyr tilbyder de høj service og personlig betjening så du er sikret den bedste vejledning når du skal købe produkter til dit køkken.
Virksomheden lægger meget vægt på, at deres kunder skal være tilfredse!
Som prikken over i’et, så tilbyder Gastroudstyr gratis fragt og 1 års garanti, så du kan handle sikkert hos dem.

Hvis du har lyst til at vide mere om hvilke produkter Gastroudstyr forhandler, eller har du måske brug for en hjælpende hånd til at finde de bedste supplementer til dit køkken? Så tag et kig forbi Gastroudstyrs hjemmeside.

indlæg du måske vil kunne lide