Lad BL Graphics klare dine reklameartikler

Skal der firmatryk på en golfbold eller skal medarbejderne have gratis træningstøj med firmanavnet påskrevet, er BL Graphic stedet at gå hen. Reklameartikler og reklametryk er en super måde at få kommunikeret sit firmanavn og budskab ud på, og det er uanset om man vil gøre det i stort eller lille format. Således finder man, som tidligere nævnt, alt fra de små artikler som golfbolde og helt op til, hvad der kan karakteriseres som kæmpeartikler, eksempelvis et telt til et firmaarrangement eller messe.

BL Graphic har 10 år på bagen. I starten var det USB-nøgler med firmalogoer, man koncentrerede sig om, men senere blev sortimentet udviddet. Reklametryk blev mere og mere populært, nok pga. den brede eksponering for forholdsvis små midler, og BL Graphic udviddede derfor sit sortiment. Den mangeårige erfaring gør, at BL Graphic har stort kendskab til hele branchen for reklameartikler og promotion.

Da ingen virksomheder er ens, sætter BL Graphic også en ære i at kunne tilpasse sine løsninger til det individuelle behov. Har en kunde et særligt ønske, som ikke findes i sortimentet, skal BL Graphics nok sætte en ære i alligevel at løse efterspørgslen. BL Graphics har skarpe priser, en lynhurtig leveringstid og sætter en ære i god service.

Ønsker man at tage et dybere kig ind i, hvad BL Graphics kan tilbyde, kan et kig på hjemmesiden bestemt anbefales. Reklametryk og promotion findes i mange farver, designs og på mange forskellige artikler, så man kan sagtens blive inspireret ved at tage et kig på BL Graphics hjemmeside.

BL Graphics er beliggende lidt udenfor Odense centrum, men servicere virksomheder i hele landet. Man kan via hjemmesidens kontaktformular indtaste sin besked og kontaktoplysninger, hvor Bl Graphics hurtigst muligt vender tilbage.

Budskabet hos BL Graphic står klart; nemlig at intet er for stort eller for småt.

indlæg du måske vil kunne lide