Noget nyt IT er spændende at give sig i kast med, og der er nogle, som der læser brugsanvisninger til bunds, inden de giver sig i kast med at bruge det her IT.
For andre er sådan en brugsanvisning ikke nødvendig, og de prøver sig frem, og hvis der er problemer, så forsøger de at finde en løsning på nettet eller kontakte forhandleren eller dem, som der har lavet den her IT-del.
Nyt IT skal heller ikke være farligt at være i nærheden af, så længe man er gammel nok til at have omgang med det, og man er ved sine fulde fem.
For det er da klart, at der kan være nogle kanter, som man kan støde mod, og noget IT er tungt, så man ikke skal tabe det, og det er en af grundene til, at man skriver advarsler på produkterne, så man ved, hvordan man sætte dem op.
Så der er forskel på opsætningen og så det, når man gør klar til at bruge det.
Det er også meget forskelligt, hvordan man går til det, for nogle kan gøre det med venstre hånd over en halv time, mens andre skal dedikere en hel dag til at sætte det IT op.
Har du styr på det her brugte IT?
Når man så har lært det her IT at kende, så begynder det jo langsomt at blive nedbrudt i den forstand, at man ikke kan bruge det på rigtig lang sigt.
Sådan noget brugt hardware vil både blive gammeldags, men selvom man reparerer det og forsøger at holde det ved lige, så kommer der er tidspunkt, hvor det ikke kan bruges længere.
Så skal man her være varsom med, om der er løse ledninger med strøm i eller andet, som man kan komme til skade på.
Den slags er ikke altid lige til at se med det samme, hvorfor man skal være sikker på, at det hele er slukket, og man har trukket stikkene ud, inden man helt afkobler det og fjerner det.
Noget brugt IT skal måske skilles ad efterhånden, mens andet ikke er til at skille ad. Sådan kan det være bygget forskelligt.