Parkeringskælder i København

Ja, dem har jeg jo også været lidt inde på tidligere, og det er klart dem jeg selv foretrækker. I lufthavnen er der de store parkeringspladser og så er der de dyre pladser i parkeringshuset. Jeg ved ikke helt om det parkeringshus hører med ind under firmaet ebp.dk, men det er mest den jeg tænker på, når jeg hører om parkeringshuse og parkeringskældre. For Københavns lufthavn har også en parkeringskælder, og det er den jeg anvender når jeg skal ud og flyve. Det er dejligt nemt, for jeg afleverer bare min bil nøgle og så parkerer parkeringsvagten min bil, og jeg kan gå direkte op i terminalen uden at skulle udenfor, hvilket er meget behageligt, især når det regner.

Parkeringshuse og parkeringskældre

Det er nok sådan jeg forbinder en parkeringskælder, og som ligner en af dem jeg har anvendt, når jeg har været i Odense eller København. Der er som regel altid plads i en af disse parkeringskælder københavn, og det er det der er vigtigt for mig – der hader at skulle planlægge hvor jeg skal parkere, og når jeg så kommer frem, er der ingen ledige pladser at få – dette er da heldigvis yderst sjældent ved de store parkeringskældre. Nogen gange er de store parkeringskældre, så store, at der er vigtigt at se sig for, hvor man parkere, så man lige får skrevet ned hvilken indgang og hvilken sal at bilen står parkeret. Ellers foreligger muligheden, at man kan bruge en masse tid på at finde sin bil igen, nøjagtig som ved Bilka.

indlæg du måske vil kunne lide