Protein pulver til protein shake

Protein pulver er et måltid afstadning produkt, der består at pulver med høj protein indhold. Protein pulver kan bruges til at lave protein shake.

protein shake bruges typisk af menesker der trænere meget, fordi når man trænere meget skal kroppen også indtage mere protein. Dog er der også nogen der bruger det som et alternertiv til slankekure, det er dog bare vigtigt at man trænere da det ellers er et fedende produkt.

Du kan både blande pulveret med vand, mælkeller i yogurt men det kan også anvendes som afstadting af mel i opskrifter, som fx. protein pandekager.

Protein shake kan drikkes af stort set alle, det er dog mest folk der trænere, det kan også drikkes af folk der har svært ved at tage op.

Protein pulver kan være lavet på mange forskelige råvare som soyabønner, ris eller æg, men det er dog for det meste vallepulver eller mere kendt mælk.

protein shake kommer i mange forskelige smage alt fra vanilje til jordbær eller chokolade. Det gør at det smager lidt bedre og derfor nemmere at drikke, det kan drikkes om morgen, enden en træningen eller efter.

Mange der trænere meget drikker det typisk enden en træning så det har lidt i maven inden og så tager de hjemme og spiser morgenmad.

Herbal er en god forhandler af protein pulver, de har blandt andet protein shake kaldt formula 1, der er virklige mange forskelige måder at anvende det på, igen er der mange der drikker det inden de skal træne.

indlæg du måske vil kunne lide