Roliba

Roliba er en butik, der forhandler næsten alt, hvad man kan forestille sig, når det handler om ting til belysningsbranchen, ting til trælastbutikkerne og byggemarkederne samt specialforretninger. Man kan sige, at Roliba er en butik, der faktisk har det meste, når det kommer til alt det, som håndværkerbutikkerne og ‘gør det selv-butikkerne’, skal have.

Roliba forhandler udelukkende til andre erhvervsdrivende, hvilket betyder, at det er en B2B-forretning. En B2B-forretning betyder, at det er en business to business-forretning. Som navnet antyder er det således en forretning og et firma, som udelukkende forhandler ting og artikler til andre erhvervsdrivende. Er man privat, skal man i stedet henvende sig til en af de mange detailforhandlere, som sælger til private.

Når man siger, at Roliba har alt til håndværkeren og gør det selv-branchen, kan det hurtigt lyde som en overdrivelse af dimensioner. Faktum er dog, at det langt fra er en overdrivelse. Roliba har praktisk talt alt! Hvis man går ind på deres hjemmeside, som hedder https://www.roliba.dk/, kan man for oven stille sig på en af kategorierne med musemarkøren, hvorefter en menu vil komme frem. Stiller man musemarkøren på ‘belysning’, kan man se flere forskellige artikler og muligheder indenfor belysning. Vælger man i stedet at stille musemarkøren på ‘håndværk industri’, kommer der en menu frem med et hav af muligheder. Her er virkelig meget at vælge imellem. Det er lige fra sejlgarn til tape over til stålrør og tætningslister. Så når man siger, at de har alt, så menes der praktisk talt alt.

Hvis synes, at det er nemmere at kigge i et katalog, så er Roliba også leveringsdygtig heri. Inde på hjemmesiden kan man se katalogerne, og i dem kan man tage et kig på de mange ting, som man kan købe hos Roliba. Vil man se nærmere på det hele, så tjek https://www.roliba.dk/

indlæg du måske vil kunne lide