Sådan får du lån uden om banken

Mangler du boliglån, men har banken sagt nej, så kig her. Hos Boligkredit.dk kan du nemlig få hjælp til at få et lån uden om banken.

Der kan være mange årsager til hvorfor banken siger nej, og ofte skyldes det uheldige omstændigheder i ens liv, som f.eks. skilsmisse eller andre større ændringer i livet.

Boligkredit tilbyder at hjælpe dig videre i livet, med et boliglån som er et godt alternativ når banken siger nej.

Andre muligheder for boliglån

Selvfølgelig er et traditionelt realkreditlån absolut den billigste måde at få finansieret sit boligkøb, men der er andre muligheder. Boligkredit tilbyder lån udenom banken i fast ejendom og en fornuftig boligfinansiering uden om banken.

Boligkredit er din næstbedste løsning, når det gælder lån uden om banken. Hvad enten det gælder renten eller omkostningerne ved at etablere dit boliglån, er Boligkredit det bedste valg i forbindelse med alternativ finansiering og belåning af hus. Firmaet har 20 års erfaring i rådgivning om lån i fast ejendom. De står klar til at hjælpe dig sikkert videre, med et godt overblik, en god bolig og en fornuftig økonomi. lån uden om banken gennem Boligkredit giver dig det bedste alternativ.

Boligkredit ser på det enkelte menneske

Hos Boligkredit er der ingen firkantede kasser, som du skal passe ind i. De ser på den enkeltes økonomi, lytter og giver dig et ærligt svar. De vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig videre i livet med en god boligløsning, og pege på løsninger frem for forhindringer.

Få et lånebevis

Med et lånebevis eller køberbevis i hånden, er der ro om finansieringen, før den hektiske boligjagt sætter ind. Du ved fra starten, hvad boligen må koste og kan lave en hurtig handel, når du har fundet det helt rigtige. Derved behøver du ikke forhaste dig, og kan vente på den rette bolig.

Kontakt Boligkredit og høre nærmere om hvordan du kan lån penge uden om banken.

indlæg du måske vil kunne lide