Træt af web hosting

Det er ikke alle der er lige gode til at lave det der hedder web hosting, det ser så let ud, når man starter – jeg skal bare have et domæne, og så kan jeg komme derud af – men min erfaring har lært mig, at det der web hosting, er for de mennesker der virkelig har forstand på det, så lad dog dem om at gøre det.

Det kræver overskud at at lave sin egen web hosting, og mange gange kan det også give en masse hovedpiner, som man sagtens kan undgå, ved at udlicitere opgaven til andre.

Jeg selv blev i hvert fald mega træt i mit hoved, og vidste hverken ud eller ind – jeg kunne ikke få hjemmesiden til at se ud som jeg ville og den fungerede heller ikke efter planen. Så ja, jeg gav op, og henvendte mig til de professionelle, som tog kærlig hånd om tingene.
Det kan jeg kun anbefale andre også at gøre, for ikke alene forsvinder trætheden og hovedpinen, men økonomien får det også væsentligt bedre.

indlæg du måske vil kunne lide