Derfor skal du vape

 

I de seneste år er dampning blevet en populær måde at indtage nikotin på, især blandt unge mennesker. Ved vaping forstås brugen af et elektronisk apparat til at opvarme en væske, som typisk indeholder nikotin, og producere en damp, som inhaleres. Sammenlignet med traditionelle cigaretter bliver vaping ofte fremhævet som et mere sikkert alternativ, da det mangler mange af de skadelige kemikalier, der findes i tobaksrøg. Der er dog stadig flere beviser for, at dampning måske ikke er så sikkert, som man tidligere har troet. En række undersøgelser har sat dampning i forbindelse med lungeskader og andre sundhedsproblemer. Desuden kender man endnu ikke de langsigtede virkninger af dampning. Derfor er det vigtigt at afveje risici og fordele ved dampning, før man beslutter sig for at bruge en e-cigaret.

 

 

E cigaretter

 

E-cigaretter, også kendt som elektroniske cigaretter og personlige fordampere, er batteridrevne apparater, der afgiver nikotin med smagsstoffer og andre kemikalier til brugerne i form af en damp. E-cigaretter er ikke reguleret af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), fordi de ikke betragtes som tobaksvarer.

 

Der er i øjeblikket ingen beviser for, at e-cigaretter er effektive til at hjælpe rygere med at holde op med at ryge cigaretter, og der er bekymring for, at e-cigaretter kan være en indgang til rygning for unge mennesker.

 

Hvis du overvejer at bruge e-cigaretter til at holde op med at ryge, skal du tale med din læge først. Der findes FDA-godkendte hjælpemidler til rygestop, som har vist sig at være sikre og effektive. Derefter kan du tjekke https://nikopouches.dk/collections/puff-bar.

 

 

indlæg du måske vil kunne lide