Godkendt fedtfrysning hos bodyshape-esbjerg

Den ultimative forkælelse

Med tidernes skift, skifter moden og hermed skifter opfattelsen af kroppen. I slut halvtredserne og starten af tresserne var Marilyn Monroe populær med hendes runde former. I tidligere århundreder var runde former et symbol på, at man var af en familie med penge på kistebunden. I slutningen af 1900-tallet og til i dag er tendensen blevet, at meget slanke former signalerer til omverdenen, at her er en person, der er i fuld kontrol. Velstand og runde former har måtte vige for kontrol og slanke former.

Fedtfrysning reducerer fedtdepoter

En mulighed i dag for at genvinde sin kontrol med fedtfrysning fås hos Bodyshape i Esbjerg. En fedtfrysning handler ikke om en decideret nedfrysning af fedtdepotet, men derimod om en nedkølning og manipulering af temperaturer, der i sidste ende minimerer det aktuelle fedtdepot. Ofte vil det være nødvendigt med flere behandlinger på samme sted, da en behandling typisk vil mindske fedtcellerne med en tredjedel. Teknologien bag reduktion af fedtdepoter hedder LipoContrast og er en teknologi, der oprindelig kommer fra en spanskproducent Clinipro. Denne type af fedtfrysning findes på flere klinikker over Europa. Klik ind på Bodyshape Esbjergs hjemmeside og se mere om fedtfrysning pris og fedtfrysning tilbud. Se mere på bodyshape-esbjerg.dk.

Mere end fedtfrysning

Klinikken i Esbjerg tilbyder mere end fedtfrysning. Bodyshape i Esbjerg tilbyder også body wrapping, hvor kroppen udrenses og strammes op samtidig med, at huden tilføres næring og blødgøres. Body wrapping er for hele kroppens velvære fra top til tå, og man ligger i en skøn infrarød varmeterapi, mens wrappen virker. Man er sikret effekt med det samme i form af opstramningen, og på sigt har brody wrappen mange fordele for din sundhed, da den udrenser affaldsstoffer og reducerer væskeophobninger i kroppen. Behandlingen opstrammer vævet og modvirker løs hud. Klinikken anbefaler, at man ikke bader lige efter behandlingen, men derimod nyder den nye tilførte fugtighed.

Udover body wrapping og fedtfrysning tilbyder klinikken i Esbjerg også ansigtsbehandlinger, hvor de benytter protokoller og produkter fra det italienske skønhedshus Gerards.

 

 

indlæg du måske vil kunne lide